AZ EMBER KONSTRUKCIÓINAK HIÁNYOSSÁGA

2022.10.22 20:47

 Az ember és hozzá hasonló lények különböző formáit létrehozva, a Fentiek azon álláspontból indulnak ki, hogy az újonnan létrehozott konstrukcióknak meg kell valósítaniuk az eredeti szándékaikat. De mivel a világban minden változik, az igények és célok is változnak, ezért bármely forma csak az első időkben elégíti ki a Teremtőt.

 A továbbiakban pedig elkezd javításra szorulni. Minden Teremtő azon gondolkodik, miképpen lehetne jobbá tenni mindazt, ami már létrehozásra került, hogyan lehetne javítani az egyes aspektusait, összetettebbé, multifunkcionálissá, ezáltal tartóssá téve, mivel mindaz, ami egyszerű az gyorsan elavulttá válik, és kikerül a forgalomból.

 Ezért az, ami már egyszer létrehozatott, az a fejlődés előrehaladtával továbbfejlesztésre kerül. A konstrukciók hibáinak és hiányosságainak feltárása is tovább folytatódik. Az egyik ilyen hiányossághoz tartozik például, az ötödik faj emberi formája számára az, hogy a lélek érzékelései eltompulnak a finomenergetikai burkokba való öltöztetésük, és a durva materiális formába való zárásuk következtében.

 Egyebek között a matériában levő lélek egyáltalán nem érez fájdalmat, amelyet az emberi testen kívül tisztán érzékel a degradáció során, mivel az energiaminőségeknek a lélek tudatalatti alapjaiból való elvesztése - jól kivehető iszonytató fájdalom, amely a fizikai síkon valamilyen materiális szerv sejtrendszere elvesztésének felel meg.

 Ám amíg az utóbbiban érezhető a fájdalom, és az ember azonnal intézkedhet annak védelmében, viszont a lélekben ugyanez a folyamat érzékelhetetlen marad. Vagyis magában a legfinomabb felépítésben hiányoznak bizonyos átviteli mechanizmusok, amelyek az ilyen pusztító folyamatokat a megfelelő figyelmeztető érzékelések megjelenésével kísérnék.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"