ÁTMENETI IDŐSZAK AZ ÖTÖDIK CIVILIZÁCIÓTÓL A HATODIK CIVILIZÁCIÓIG

2023.10.31 20:04

-Jelenleg (1998) nagyon sok szó esik az emberiség „tűz” Szintre való átmenetéről. Valójában mit is jelent mindez?

 - Mindenekelőtt az adott fejlődésbeli haladás a hatodik faj megjelenésével kapcsolatos. Mivel változik az emberiség fejlődési programja, az energiahordozók is változnak, vagyis az ember mint egy bizonyos energia egység, emelkedik az energia szintjében. Az embernek fogadnia kell a Kozmoszból érkező új, és sokkal erőteljesebb energiát, és az adott új típusú energiával kell dolgoznia, ezért a régi konstrukciója már nem képes arra, hogy a sokkal erőteljesebb kozmikus energetikát befogadja, vagyis nem képes a szükséges végeredmények megvalósítására.

 A „tűz” Szintre való átmenetel – szemléletes hasonlat. De maga a folyamat a Kozmoszból, vagyis pontosabban az ÉN /ISTEN Hierarchikus Rendszereimből a Földre továbbított nagyon magas Szintű energetika, amely olyan hatalmas erőhatalommal rendelkezik, hogy képes az esetleges helytelen irányítás következtében, az összes régi modifikációjú élőlény megsemmisítésére-elégetésére.

 - Elérhető-e a jelenlegi ember számára a régi energiáktól az új energiákba való átmenet?

 - Akiknek nem érhető el, azok általában a nagyon alacsony Szintű lelkiséggel rendelkező egyének, akik a legrövidebb időn belül kihalnak. De az emberek egy része átmegy az új fajba, mivel a fizikai – és a többi finomenergetikai testük felkészítése elég sikeresen alakult a biológiai struktúrájuk egészének  transzformációja által.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " MAGASABB VILÁGOK TITKAI"