ESŐZÉSEK, ÁRADÁSOK OKA

2023.08.05 21:05

Kérdés. Oroszország nagy területén túlságosan is csapadékos lett a nyár. Mindez azzal kapcsolatos, hogy a nedvesség jobban előkészíti a talajt a Fentről továbbított energiák számára, vagy valami mással?

 Válasz. A nagy esőzések nemcsak Oroszország különböző területeire, hanem Távol-Kelet, Kamcsatka, USA és még számos más országra is jellemzőek. A felhőszakadások kisebb áradásokat okoztak, amelyek minden útjukba kerülő házat, autót stb. elsöpörtek.

 Mindez az emberek büntetésével kapcsolatos, és a Föld felszínének azon piszkos energiáktól történő megtisztításával, amellyel az emberek az egyéni kaotikus, és bűnös életmódjukkal szennyezik, és telítik létezésük helyeit - az otthonukat.

 A víz, amely hatalmas energetikai kapacitással rendelkezik, elnyeli az ember azon alacsony szintű, piszkos energiáit, amelyek az energiacsere folyamatai által lábain keresztül kerülnek a földbe, a víz megtisztítja a Föld felső rétegeit, majd mindezt önmagán átengedve, a bolygó számára elfogadható energiákká transzformálja ezen piszkos energiákat.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI"