APOKALIPSZIS

2022.04.25 11:08

"APOKALIPSZIS - az «Újszövetség» egyik könyve, Szent János Evangélista apostol kinyilatkoztatása. Az Apokalipszis a "mennyei seregek" és az Antikrisztus közötti közelgő harcot írja le, megjósolva a "világ végét", a "Végítéletet", és "ISTEN ezeréves királyságát" a Földön.

 Jelenleg a Föld, és minden, ami rajta van, egy új, hatodik orbitálra, azaz a fejlődés egy új energetikai állapotába való átmenete zajlik. Ezért a következő 2000 évben nem várható "világvége".

 Ez csak azon degradálódó lelkek számára válik valóvá, akik dekódolásra kerülnek, így ők, mint személyiségek örökre eltűnnek a világunkból.

 Ebben a tekintetben a Negatív Rendszer fő Hierarchja és segítői, mint a "sötétség erőinek" képviselői, harcolnak minden egyes lélekért, át akarván húzni magukhoz, vagy el akarva pusztítani őket.

 Azok, akik ellenálltak a kísértéseknek, akik átmentek a megpróbáltatásokon és megmérettetéseken, folytatják a tökéletesedésüket.

 A valódi "világvége" akkor jöhet el, amikor a Föld a fejlődési útján áthalad hetedik orbitális pályán, és átmegy  finomenergetikai állapotba.

 De még így is, csak a materiális burkok fognak megváltozni és finom szerkezetűvé válni, míg minden fejlődésre érdemes élőlény megmarad, és átvezetésre kerül a létezés megfelelő síkjaira, vagy Szintjeire. Minden átmenet és átalakulás ISTEN tervei alapján, és csak az Ő engedélyével történik”.

FORRÁS : SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: Книга «Словарь космической философии»