ANGYALIAN TISZTA E MINDEN LÉLEK

2023.09.24 06:37

 Az emberek némelyike azt bizonygatja, hogy a gyerekek angyalian tiszta lélekkel születnek, és csak a későbbiek folyamán szennyeződnek a bűnös élettel. Viszont a mi Új Tudás-Ismeretünk lehetővé teszi annak megértését, hogy először is nagyon sok karmikus lélek születik, akik előző inkarnációikban bűnöztek, és nagyon sok hibát követtek el, amit a jelen testetöltésükben kell ledolgozniuk.

 Mindez pedig arról szól, hogy nem mindnyájan angyalian tiszta lelkek. Ők bűnösek, de bűneik az idő által fedettek. Másodszor pedig, léteznek az állati inkarnációból érkező alacsony Szintű lelkek, amiből adódóan a gyűlölet és az agresszió durva energiáit hordozzák. Őket sem lehet semmiképpen angyali lelkeknek nevezni.

 Az ilyen lelkekből idővel gyilkosok, igazságtalan és despotikus emberek nőhetnek fel. És nagyon sok erőfeszítést kell tenni ahhoz, hogy a szeretet és igazságosság útjára irányítsák őket. Az adott út pedig szenvedéseken és nélkülözéseken keresztül halad.

Mivel csak az ilyen szenvedések által történik az állati sík alacsony energiáinak a csodálatos ember lelkének magas Szintű minőségeibe való átalakítása. Az ilyen lélekkel nagyon sokáig kell dolgozni ahhoz, hogy az alacsony ösztönök szintjéről felemelkedjen a nemeslelkűséggel és szeretetteljességgel telített Istenember Szintjére.

FORRÁS:  Секлитова Л А Стрельникова Л Л Том 5. Любовь. Семья. Дети