Akinek megbocsátásra kerül a gonoszság

2023.10.05 21:21

 Az ember által már régóta észrevételre került, hogy nem minden rossz és gonosz(ság) kerül megbüntetésre. Lehet, hogy a szeme láttára követnek el bűncselekményt, és az büntetlen marad. Adott esetben úgy tűnik, hogy a gonosz(ság) győzedelmeskedik a jó(ság) felett.

 De, ha a Fentiek Fentről figyelemmel kísérik a Földön zajló történéseket, akkor miért engedik meg ezt az igazságtalanságot?

 Tény, hogy az ember világában egyforma mértékben fejlődnek mind a pozitív mind pedig, a negatív egyének, akik az oppozíciós Rendszerekhez tartoznak. A fiatal léleknek 10 élet adatik a szabad létezésre. Úgy viselkedik, ahogy akar, és azt választ, amit akar.

 Azonban 10 testetöltés után a Hierarchikus Rendszerek elkészítik a lelkek fejlődésének minőségi értékelését, vagyis a Fentiek azt nézik, hogy a lélek pozitív, vagy negatív energiákból gyűjtött fel többet. Attól függően pedig, hogy mely energiák vannak a lélekben túlsúlyban, annak megfelelően kerülnek a lelkek hozzácsatolásra, vagy az ISTEN pozitív Rendszeréhez, vagy a Sátán negatív Rendszeréhez.

 Ha az összes fiatal lélek, 10 testetöltésig, az ISTEN programjai szerint haladt, és ISTENHEZ tartozott, akkor 10 élet után már különböző programok szerint kezdenek fejlődni, és különbözőek lesznek az Uraik: a pozitívak ISTENHEZ fognak tartozni, a negatívak pedig a Sátánhoz.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " A LÉLEK VÁLASZTÁSA, AVAGY AZ EMBER POZITíV ÉS NEGATíV FEJLŐDÉSE"