A „Világegyetem Törvényei avagy a ISTENI Hierarchia létezésének alapjai”

2023.09.23 07:07

  Jelen szakaszban több vallás és annak számos elágazása létezik a Földön, amiből adódóan az emberek vallásilag elkülönültek egymástól. Az ISTEN különböző vallásokat hozott létre a nemzetek részére, azon célból, hogy bizonyos meghatározott típusú energiatermelő mechanizmusokat alakítson ki a Hierarchikus Rendszerei számára.

 Mindegyik nemzet saját típusú energiát termel az ISTEN általános energia bázisa részére. Mindegyik vallás saját szent Könyvvel rendelkezett, amely szabályozta a Magasabb világ és az Alsó világ, valamint az emberek közötti energetikai folyamatokat, és energia közvetítőként is funkcionált.

 Vagyis a Föld lakóinak ilyen sokféle energia típust kellett megtermelniük a kétezredik évig. Viszont az emberiség programja, amelyet a Fentiek adtak át a Halak korszak számára, már teljesítésre került, ezért a Vízöntő korszak számára már egy teljesen új program lett behelyezve.

 Mivel a Föld átmegy egy sokkal erőteljesebb energia frekvenciába, ezért az emberiségnek és magának a bolygónak is át kell állnia a következő energia Szint frekvenciáira, azon új és sokkal magasabb Szintű folyamatokon keresztül, aminek elérése csak az energia magasabb Szintű frekvenciáira épült, ami Új és összetett információval való munka által valósulhat meg.

 Ezért a Földön megszűnnek a régi vallások és helyettük eljön az új vallás – az EGYHITŰSÉG.

 A Földön csak egy nemzet lesz, az Arany Faj, aki szellemi-lelki-spirituális kutatásaiban és tökéletesedésében nem a vallást fogja felhasználni, hanem a Magasabb Világok létezése Törvényeit. Az Egyhitűség elhozza az emberiség számára az Igazságot.

 Az Új Tudás már nem a Bibliához hasonló meseszerű variánsban kerül bemutatásra és átadásra, hanem a létező realitások eredeti tartalmában, amelyek feltárják az emberek számára a Magasabb Szintű Kozmikus Törvényeket, ahogy azt a Kozmosz összes értelmes Lénye is értelmezi.

 Az Új Tudás-Ismeret alapjai a „ Világegyetem Törvényei avagy a ISTENI Hierarchia létezésének alapjai” című könyvbe kerültek behelyezésre.

 A „ Világegyetem Törvényei” -egy hatalmas könyv, amely erőteljes energetikai potenciállal és hosszú távú jövővel rendelkezik, hiszen az ISTEN által került lediktálásra. A jelen időszakban az adott könyv rendelkezik a legerőteljesebb energetikai potenciállal.

 A Törvények formájában átadott információ, unikum a maga nemében, hiszen olyan tudás-ismeretet tartalmaz, amely eddig ismeretlen volt az ember számára. Az adott tudás szól: a Magasabb Világokról és felépítésükről, létezésük törvényeiről, a világokat benépesítő Lényekről és arról, hogy Ki is irányítja mindezt.

 Vanga a bolgár látnoknő - az akkori időben saját terminológiával-, valamint a történések sajátos értelmezésével rendelkezett, ezért a jelen kori új tanítás terjesztőit Fehér Testvériségnek nevezte, értve ez alatt, hogy ők a Kozmosz Fény Erőihez tartoznak.

 Viszont a szavaiból teljesen érthető, hogy a „Tüzes Biblia” - az valójában az ISTEN által továbbított  "Világegyetem Törvényei”.

 A „Tüzes Biblia” pontos és teljes elnevezése - „ A Világegyetem Törvényei avagy az ISTENI Hierarchia létezésének alapjai”. A könyv 136 Törvényt tartalmaz, amelyeket az emberiségnek fel kell használnia saját fejlődéséhez.

 A Törvények az elkövetkező kétezer évre adottak.

 „ A Fehér Testvériségnek létezik egy ősi indiai tanítása, amely az egész világban el fog terjedni. Új könyveket fognak róla nyomtatni és mindenhol olvasni fogják a Földön. Ez lesz a Tüzes Biblia. Majd eljön egy nap és eltűnik az összes vallás!

 Csak a Fehér Testvériség tanítása fog megmaradni. Ami fehér színnel fogja beteríteni a Földet és aminek köszönhetően az emberek megmenekülnek. Az új tanítás Oroszországból fog jönni. Ő fog először megtisztulni. A Fehér Testvériség elterjed Oroszországban és elkezdi menetét a világban. Mindez csak 20 év múlva fog megtörténni és nem hamarabb. Húsz év múlva szüretelitek le az első nagy termést.”

Mindez elhangzott 1978-ban. Majd 1998-ban Vanga jövendöléseinek megfelelően, Szeklitova Larisza elkezdte az ISTEN által továbbított „Világegyetem Törvényeinek” fogadását, amelyet 1999 december 30-án fejezett be.

 Törvények irányítják a világot. Törvények irányítják a Világegyetemet és a Világmindenséget, és egyetlen egy élő Lény sem képes a Törvényeken kívül létezni. Törvények irányítják az embert, mert az ő tevékenységi szférájukban létezik, és nem lehet szabad tőlük.

 Csak az egyéni tudatlanságából adódóan gondolhatja azt, hogy szabad és független, és csak önmagáért él és létezik. Az ember hosszú ideig maradt a tudatlanság és tájékozatlanság állapotában, megmaradva az önmagát és az őt körülvevő világot érintő sajátos illúzióban.

 Viszont a fejlődés adott szakaszában az ember lelke már felfejlődött a megértés egy sokkal nagyobb léptékéig, mint amilyen a saját fizikai világa, és ezért ISTEN lehetőséget ad neki az általános-Hierarchikus Törvények megismerésére, és más Lények Világi haladványaival való egyenlővé válásra, valamint azon közös és egységes világ megismerésére, amely rajta kívül és tőle függetlenül létezik.

 Az ISTEN az evolúció egy új- és Magasabb lépcsőfokára irányítja az embert, és ezért feltárja számára azon Világegyetem Törvényeit, amely szerint az összes Magasabb Lény is fejlődik.

 Az adott Törvények lehetővé teszik az ember számára az egyéni fejlődési út tudatos kiválasztását, és a Hierarchia lépcsőfokain való felemelkedésben való sikerek elérését, segítik az összkozmikus folyamatok ismereteinek, valamint azon normáknak és szabályoknak tudatosítását, amelyek szerint az összes Magasabb Lény is létezik, és ami a legfontosabb - feltárják számára létezése azon értelmét, amely a lélek tökéletesedésében, és a Fentiekkel való együttműködésben kerül megnyilvánulásra.

 Az emberiség számára bizonyos meghatározott fejlődési szakaszok rendeltettek, amelyek befejeztével ellenőrzésre kerül az összes lélek érettségi Szintje, és amely periódus már pont jelenleg elérkezett. Vagyis amikor a Földön élő összes ember cselekedete és törekvése a mérleg serpenyőjére kerül, akkor fontos, hogy megmentése érdekében átadásra kerüljön számára: az Új Tudás-Ismeret és az Új Törvények.

 Mivel megismerésük és tanulmányozásuk, valamint a Fentiek megértése és a Hozzájuk való közelítés által, mint cselekedetekben, mint pedig gondolkodásban, elősegítik a lélek számára azon megmentő pluszok felgyűjtését, amelyek lehetővé teszik a megmérettetésekben való helytállását, valamint a végtelen fejlődés folytatását.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA