A VALÓSÁG REJTÉLYEI

2017.03.31 15:26

 

Ez a könyv elsőként tárja fel az emberiség számára a három Föld Titkát, amelyből kettő bolygónk dublőrje. Elmondja, hogy miben és hogyan került megnyilvánulásra az ISTEN Hatalmas Projektje, hogyan került felépítésre és milyen célra rendeltetett.

Az olvasó megtudja, hogy miképpen kerülnek a lelkek százalékos arányban elosztásra az 5. faj végén és önmaga is analizálhatja, hogy melyik csoportba is fog kerülni. A könyv új titkokat tár fel Nostradamus illusztrációiban, a könyvben különböző próféták felsorolnak egy sor érdekes jövendölést országunkról és az emberiség jövőjéről. Feltárja a „Világ Rózsája” című könyv titkait és különös numerologiai kapcsolatát a szerzők életével.

 A könyv oldalain a kutatók által feltárt számos olyan tény kerül felsorolásra amelyek ez által bizonyítják a szerzők által előzőleg átadott tudás-ismeret anyagot. Nagyon sok érdekes dolgot tudhat meg az olvasó arról, hogy mi zajlik a Napon, a Holdon, a Vulkán állomáson, szó van a könyvben az új élet ezerfokos forróságban való kifejlesztéséről, megismerkedik a Földdel dolgozó negatív Rendszerekkel, először értesül arról, hogy miben különbözik a Földben található Pokol a Napon található Pokoltól, valamint számos más érdekes információ is feltárásra kerül számára.

Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila: " A VALÓSÁG REJTÉLYEI"