A SZERZŐK FELHÍVÁSA

2023.11.19 11:55

....Az új tudás-ismeret, az új információnk tanulmányozása és megértése az egész emberiség számára lehetővé teszi, hogy sikeresen letegye a vizsgákat, amelyeket egy bizonyos idő múlva le kell tennie. Ha az emberiség továbbra is a mostani úton halad, a Föld a Legfelsőbb Erők által elpusztításra kerül, mint a gonoszság és az agresszió táptalaja.

 Phaeton, a Naprendszer bolygója is így került megsemmisítésre

 Már van rá példa, hogy milyen könnyen megteszik ezt a Fentiek".

 „Azt akarjuk, hogy az ember komolyan vegye az életét, saját maga kritikusává váljon, és alaposan elemezzen mindent, amit tett. Az ISTENRŐL szóló legenda igaz. És Ő/ISTEN szigorúan fog ítélkezni. Jelentéktelen tévedések és hibák is a mérleg serpenyőjébe kerülhetnek, amit az ember nem vesz figyelembe, vagy félreért, mindez pedig a mérleg serpenyőjét a negatív irányba billentheti.

 Ezért szeretnénk ismételten emlékeztetni önöket arra, hogy az emberiség olyan alacsony lelkiségű cselekedetek iránti lelkesedése mint például: az élvezetek, a túlzott haszonszerzés, túlzott anyagi javak, valamint a másik ember irányába való agresszió, kegyetlenség, megtévesztés és gonoszság, elősegíti az ember energiatesteinek alacsony, piszkos energiákkal való feltöltését, ami aztán az élet során szenvedéseken, betegségeken keresztül történő megtisztítása szükségességét idézi elő, a halál után pedig a tisztító-filtereken való áthaladást, és a burkok további megtisztítása szükségességét váltja ki, ami nagyon fájdalmas az ember lelke számára.

 Ezenkívül az alacsony és piszkos energiák felgyűjtéséből adódóan az ok-okozati kapcsolat, vagyis a karma törvénye arra készteti, hogy kijavítsa a hibáit, amelyek következtében összegyűjtötte ezeket az energiákat. 

 Eme hibák elkerülése érdekében a legfontosabb az intellektus fejlesztése, a szellemi-lelki Szint emelése, egy harmonikusan fejlett, magas tudatossággal rendelkező személyiség kialakítása.

 Korszakváltáskor a Föld és az emberiség a fejlődés új szakaszába lép. Azonban hangsúlyozni kell, hogy ez nem jelenti minden léleknek az ISTEN Hierarchiájába való átmenetét. Csak 144 ezren jutnak el oda, ahogy a Biblia is megírta, vagyis csak azok jutnak oda, akik elérték a legmagasabb tökéletességet.  A többiek a megérdemelt helyükre kerülnek szétosztásra.

 Az ember tehát a jelenlegi viselkedésével választja meg, hogy merre megy tovább, milyen fejlődési utakra lép a későbbiekben. Ezért kell mindenkinek elgondolkodnia ezen. Ha az ember el is tud valamit titkolni a társai elől, azonban a Fentiek elől egyetlen rossz cselekedetét, vétkét sem fogja tudni eltitkolni.

 Ezért kell időben megállni, és rájönni arra, hogy nem a megfelelő irányban haladnak. A Fentiek mindig szívesen nyújtanak segítő «kezet» minden egyes embernek, aki ezt felfogta és tudatosította.

 Azonban neki magának kell erőfeszítést tennie az új tudás-ismeret megtanulására. Az embernek meg kell értenie a legfontosabbat: a régi tudáson nem lehet felemelkedni.” 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: «Наш Армагеддон»