A sötétekkel való találkozások programozottak?

2023.12.02 13:29

 Olvasó. A démoni lénnyel emberi alakban való találkozás mindig egy előre programozott szituáció, amely az ISTEN emberének pozitív minőségei-tulajdonságai szilárdságának tesztelése céljából adatott, vagy egy programon kívüli ismeretség is lehet? 

Válasz. A démoni lényekkel emberi alakban való találkozás minden pozitív egyén számára mindig másképpen történik. Egyeseknél ezt a programjuk tartalmazza, másoknál pedig, akik az ötödik fajban az utolsó testetöltésükön haladnak keresztül, ezen találkozások nem tervezettek is lehetnek.

 Tekintettel arra, hogy az ember normálisan fejlődött, felgyűjtve az összes szükséges pozitív minőséget-tulajdonságot, ezért ellenőrzés céljából a Fentiek létrehozhatnak számára egy ilyen lénnyel való terven kívüli, vagyis előre nem tervezett találkozási szituációt.

 Vagyis az adott lény* hirtelen megjelenik az ember egyik életszituációjában, megpróbálja őt áttéríteni, áthúzni a maga oldalára, vagy valamilyen módon provokálni, majd ugyanolyan hirtelen eltűnik, mint ahogy megjelent.

 Ha az ember helyesen reagál a vele (démoni lény) való találkozásra, akkor ennek a jövőben nem lesznek negatív következményei – vagyis ez volt a végső ellenőrzés azon ember számára, aki már ledolgozta a karmát az ötödik fajban, ezenkívül pedig az adott élet utolsó lehet számára ebben a fajban, a következő életét pedig már tiszta lappal kezdi a hatodik fajban.

 Ha pedig enged a kísértésnek, akkor a tesztelés-próba elégtelen minőségűnek kerül megítélésre, és a következő három testetöltésben további ledolgozáson kell majd átmennie, aminek megfelelően majd eldöntésre kerül a végleges sorsa.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "HOGYAN NE KERÜLJÜNK A POKOLBA"