A LÉLEK TEREMTÉSE

2022.03.12 08:05

 - Mi az a lélek?

 - A lélek - az Abszolútum alkotórésze. Mintha a lelkek összessége töltené ki az Abszolútum terjedelmét, és az önök szervezete sejtjéhez hasonlóan, a lélek az Ő alapvető dolgozó Egysége.

 - Jelenleg a lélek megnevezésének egy új terminológiája kezd elterjedni, éspedig az „Egység”.

 - Miért nevezik így őt? 

- Ezt a megnevezését az ÉN /ISTEN számításokkal foglalkozó Negatív Rendszerem adta a léleknek, amely közvetlenül is a lélek programozásával foglalkozik. A lélek – az Egy régi terminológia. Az „Egység” – viszont egy modern megnevezés, amely pontosabban kifejezi annak a Világegyetemben létező valódi állapotát: minden egyes lélek az Egy része, és egy egyedüli összetevője a hatalmas átszellemített terjedelemnek. Vagyis az Egységek összessége alkot Engem /ISTEN és az Abszolútumot.

 Az élő élőből tevődik össze. Lényegében a „lélek” és az „Egység” szinonimák. Mert a belső lényegük egyforma. - Ki teremti a lelkeket? 

- A saját világaim számára ÉN, ISTEN teremtem a lelkeket. ÉN vagyok a lelkek Teremtője. De segítőim is vannak, vagyis olyan speciális Hierarchikus Rendszerek, amelyek az ÉN irányításom alatt foglalkoznak a lelkek előálításával.

 - Ön csak a Föld számára teremti a lelkeket?

 - Nemcsak a Föld számára, hanem az alárendeltségem alatt található összes négy Világegyetem számára is.

 - Mi célból lettek teremtve a lelkek?

 - A teremtésük oka különböző. Ami a Földet érinti, neki olyan energiahordozókra volt szüksége, amelyek a Hierarchikus Rendszerektől kapott energiát továbbították a bolygó számára. Erre a célra lett kitalálva az ember, mint egy sajátos közvetítő-, és átalakító mechanizmus. Kidolgozásra került a szükséges módon funkcionáló fizikai burok is. Viszont ahhoz, hogy a megalkotott materiális mechanizmust működésbe is hozzák eldöntötték, hogy felhasználnak egy bizonyos „finomenergetikai” struktúrát, a lelket, vagyis egy olyan sajátos energetikai építményt, amely csak a földi sík számára rendeltetett.

 Lényegében a lélek csak tisztán földi síkú fogalom, amely csak a kevésbé fejlett létformákra jellemző. A lélek - a finomenergetikai sík egyik sajátos konstrukciója, amely ideiglenes – és állandó összetevőkből tevődik össze. A Hierarchiában nincsenek lelkek, ott más létformák – Lények léteznek, vagyis sokkal magasabb Szinten fejlett élő Lények. Viszont bármelyik fejlődő földi lélek egy idő után Lényé válik, hiszen a finomenergetikai felépítése tartalmazza az ehhez szükséges evolúciós folyamatot.

 - A lélek számára miért a jelenlegi, és nem valamilyen más emberi testforma lett kiválasztva, hiszen számtalan létforma létezik? 

- A forma nem lett kiválasztva, hanem át lett véve, egy a Velem együttműködő másik Magasan fejlett Materiális Rendszertől. Viszont az ember modellje a földi viszonyoknak megfelelően, vagyis közvetlenül az adott fizikai világ számára lett létrehozva. Az említett Materiális Rendszer, akiktől az analóg test át lett véve, nagyon magas fejlettségi Szinttel rendelkezik, ezért az ő világukban létező matéria nagyban különbözik az önök matériájától.

 A fizikai matéria is különböző fejlettségi fokkal rendelkezik, ezért az ismétlődő formák is különböző evolúciós lépcsőfoknak felelnek meg, és így egyéni kidolgozottságot is igényelnek. Ezért az emberi test is célirányosan az önök világának matéria Szintje számára lett létrehozva.

 - ÖN miért döntött úgy, hogy átveszi tőlük a test formáját? 

- Mert el szeretném érni az ember fizikai burka fejlettségének azt a tökéletességét, amelyet az adott Materiális Rendszer elért. Ők a materiális testükben maradván is elérték a legfelsőbb tökéletességet. A fizikai burok fejlődésének nehézségei abban nyilvánulnak meg, hogyha az ember a fejlődés folyamatában elér egy olyan fejlettségi fokot, amikor a jelenlegi felépítésében már a lélek-matricával kezd el gondolkodni, akkor ennek eredményeképpen leveti magáról a fizikai testét, mert magának a matériának a fejlettségi Szintje viszont alacsony marad. Hogy ez ne történjen meg, ezért igazodni kell ennek a Magasan fejlett Materiális Rendszernek az útjához, és az ember fizikai testét a lelkének megfelelően kell fejleszteni. A forma matériájának olyannak kell lennie, hogy elbírja a magas energetikai Szinttel rendelkező lelket, ezért szükségszerű, hogy a saját felépítésében, a „finomenergetikai” matériával együtt, saját maga is fejlődjön. A léleknek és a testnek meg kell felelniük egymásnak.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A LÉLEK. A LÉLEK FELÉPÍTÉSÉNEK TITKAI"