A KÜLDÖTTEKRŐL

2023.05.07 08:37

 - Az új hatodik faj úgy fogja kezdeni a fejlődését, hogy nem lesz Krisztusi vezetője? próbáltuk megérteni a számunkra elrendeltetett, nem mervén magunkról őszintén semmit megkérdezni. De a kérdésünkre nem érkezett kimerítő válasz. Mint ahogy a későbbiek folyamán megértettük, ISTEN arra törekedett, hogy minden egyes küldött ne az Ő szavaiból értse meg a küldetését/misszióját, hanem azt a lelkével, és a szívével érezze meg. 

Pontosan a lélek képes arra, hogy közülünk mindenkit megérzésszerűen elvezessen ahhoz, ami rendeltetett a számára. Pontosan ebben nyilvánult meg a tíz éven át tartó küldöttekkel való kísérlet is: a Felsőbb Lények -a Fentiek arra vártak, hogy a tizenkét ember közül kit és merre visz el a lelke. És a tizenkét emberből, csak mi hárman (Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila, Sztrelnikov Alekszander) jutottunk el a Kozmikus Törvények fogadásához. A többiek közül, mindenki a saját Szintjének megfelelően választott. Nekünk csak a több évig tartó megpróbáltatások után tárták fel azt, hogy mi vagyunk a Második Eljövetelt megtestesítő küldöttek, és csak akkor tárták fel, amikor már elértük a Felsőbb Égi Lények által meghatározott csúcsot. 

A kérdésünkre ebben az esetben is röviden válaszolt ISTEN: Önöktől fog az új vallás elindulni. Vallás lesz, de olyan Égi Vezető, mint amilyen Krisztus volt, már nem lesz. 

 De az, aki Második Krisztusként értendő, már megjelent? – próbáltuk megint pontosítani az adott témát. 

Hiszen önök azok. – Hangsúlyozta ki az ISTEN

 – Ez egy olyan Magas Szintű misszió, hogy nehezünkre esik ezt elhinni…..

- Önök ilyen programot kaptak.

- A közvetítők fogják adni az egyhitűséghez szükséges alapot? – áttérvén megint a közvetítőkre, miközben próbáltuk megérteni az előzőekben halottakat. Nekünk a Földön való tartózkodásunk titkát lépésről–lépésre, és mindennemű kényszerítés nélkül tárták fel. De részletesen és behatóan semmit sem magyaráztak meg nekünk, és a cselekedetek sem voltak konkrétan megtervezve, hanem arra ösztökéltek minket, hogy a számunkra adott programot a saját szívünkkel érezzük meg. A ránk mért feladatra nekünk a szívünk által kellett ráérezni. Ebben állt a fejlődésünk.

 - Igen. A régi vallás még körülbelül száz –kétszáz évig fog létezni, majd elkezdődik a hanyatlása. Jelenleg az újjászületése van folyamatban, vagyis a huszadik század vége és a huszonegyedik század első évei –jelentik a vallás csúcspontját. A régi vallás újjászületése ahhoz volt szükséges, hogy az alapjain létre lehessen hozni az  új vallást. Az egyhitűség az új hatodik faj alapjain fog kialakulni. Természetesen a dogmákon nevelkedő ötödik faj, kevéssé képes megérteni a történések lényegét. De ennek következményeként a nemzetek is eltűnnek. A Földön csak egy nemzet marad, vagyis pontosabban az új hatodik emberi faj, amely egy nyelvet fog beszélni. Eltűnnek a háborúk kirobbantását előidéző gazdasági- és politikai alapok, valamint a különböző vallások-, és számtalan elágazásaikat kiváltó alapok. Egy nemzet lesz, egy nyelv lesz, egy vallás lesz. Mindenki eljut az egy Valláshoz, következésképpen a Földön az Egyhitűség fog uralkodni.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA