A FÖLDRE SZÁLLT CSILLAG

2015.12.04 15:37

www.vntv.hu/2015/12/a-foldre-szallt-csillag/

youtu.be/qmA_-FlMAz0

 Az általunk – Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila által – a Kozmikus Szövetségi Csillagnak nevezett nyolcágú csillag valójában egy nagyon régi szimbólum. Ez a szimbólum először Jézus születéséhez kapcsolódott. A nyolcágú csillag, egy ISTENI Szimbólum.

A 21. század elején már elérkezett az ideje az elfelejtett, nyolcágú csillag szimbólum felélesztésének és a mindennapi életbe való beillesztésének. Bár ez a szimbólum régi, viszont a Kozmikus Rendszerek egy teljesen új oldalát tárják fel a számunkra.

Az emberiség számára a Kozmikus Szövetségi Csillag kilenc olyan alapvető minőséget/tulajdonságot is szimbolizál, amelyet ki kell fejlesztenie önmagában. Mint: a szeretetet, a reményt, a hitet, a jóságot, az üdvözülést, a könyörületet, az alázatot, a lelki emelkedettséget, és a felelősségtudatot. Ez az elkövetkező hatodik faj szimbóluma.

Mivel az adott szimbólum sajátos geometriai felépítéssel rendelkezik, ezért erőteljes energiát koncentrál önmagában. A Kozmikus Szövetségi Csillag az ember védelmének a szimbóluma, amely elősegíti a másokkal való összefogást és egyesülést.

Mi történik most az emberiséggel?

Ludmila Leonovna Sztrelnikova – Jakab István