A Föld nem lesz elpusztítva

2023.06.06 13:12

Az Egyesült Államok azzal fenyegetőzik, hogy kilép az Oroszországgal kötött kétoldalú szerződésből — vagyis nem mond le a rövid és közepes hatótávolságú nukleáris rakéták használatáról. Más szóval, fennáll a Földünk elpusztításának veszélye.

 Szeklitova Larisza válasza:

Válasz: A Föld nem lesz elpusztítva. De a Mi Tanításainkat, az Új Tudás-Ismeretünket még hosszú ideig csak a világban szétszórtan élő egyes hasongondolkodású emberek fogják értékelni, mielőtt kötelezővé tennék az oktatási rendszerben. 

Korábban már mondtam, hogy nem a jelenlegi kormány fogja terjeszteni az Új Tanítást, még kevésbé egy külföldi kormány, hanem a jövő kormánya, amelynek mindennek ellenére, sikerülni fog a Tanítást, az Új Tudás-Ismeretet elterjeszteni a tömegek között az oktatási rendszeren keresztül, mert pontosan innen kell elkezdeni. 

Az Új Tudás-Ismeret energiái csak ily módon lesznek képesek behatolni minden egyes ember lelkébe, és megfelelően rögzülni a társadalomban. Azonban az adott szakaszban, ez még nem megvalósítható, mivel a 6. fajból még nagyon kevés ember van jelenleg a Földön, viszont pontosan ők azok, akik képesek lesznek felismerni az Új Tanítást, és az iskolákban és egyetemeken a többi tantárgy részévé tenni.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA