A FEJLŐDÉS KOZMIKUS CIKLUSAI. MI AZ A KORSZAKVÁLTÁS

2024.04.16 20:36

 Miért van szükség a Földön korszakváltásra?

 Az asztrológiai naptár szerint a bolygónkon 2160 évente korszakváltás történik. A Halak korszakot nemrég felváltotta a Vízöntő korszak, amely az elkövetkező 2160 évre szól.

 Korszak, éra - az élet bizonyos fejlődési korszakai a Földön, nemcsak az emberiség, hanem a bolygón levő minden élő fejlődési ciklusai. Minden növekvő organizmus az energetikai áramlatokkal közvetlenül kapcsolódik a Magasabb-Felsőbb világgal, és magával a bolygóval.

 Az összes élő organizmus fogadva az energiát a Felsőbb síkokról, az élettevékenysége során feldolgozza azt, majd a már önmagában átalakított energiát átadja a bolygónak. A növények egyfajta típusú energiát adnak át a Földnek, a mikroorganizmusok más típusút, az állatok is más típusút, és az emberek is más energiát adnak át a bolygó számára.

 A bolygó fogadja ezt az energiát, és a saját Szintjének megfelelő különböző folyamatokon keresztül dolgozza fel. A bolygó által létrehozott és termesztett anyagi táplálék felvételével egyidejűleg, az élő formák a fizikai energia spektrumát is átalakítják egy új tartományba, és a már átalakított spektrumot adják vissza a Fentieknek. Ez a fizikai és finomenergetikai síkok között működő energiák körforgásának leegyszerűsített sémája.

 Ezért, ha a bolygó megváltoztatja a fejlődési ciklusát, mindez jelentős módon tükröződik az összes élő forma létezésén. Ezenkívül pedig, a ciklusok az új lelkek fejlődésbe történő indításával kapcsolatosak, mivel a jövőben szüksége lesz rájuk a Felsőbb Hierarchikus Struktúráknak.

 A ciklusok - az új energiáknak a bolygónk élete körforgásába történő beindítását, és az új programok kidolgozását jelentik, aminek megfelelően a Hierarchikus Rendszerek új termékeket kapnak, ugyanazon bizonyos meghatározott minőségű energiák formájában.

 A Világegyetemnek folyamatosan meg kell újulnia, ezért következésképpen át kell alakulnia, át kell épülnie. Minden egyes új ciklussal a bolygó számára Fentről (a Planetáris Rendszerétől) új, az előzőnél sokkal magasabb energiatartományok adatnak.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " FÖLD - A GONDOLKODÓ BOLYGÓ"